HAIR DISTRICT

BY SAMI DRAGOMIR


Coafura, culoarea parului, aspectul pielii tale, forma sprancenelor, machiajul, toate vorbesc despre tine si noi suntem nerabdatori sa te punem in valoare. Echipa Hair District este o echipa tanara, dar experimentata care reuseste sa ajute clientii sa-si recapete increderea si stralucirea si ii face sa se simta bine in propria piele.

Frumusetea ta e misiunea noastra

Cu o experienta in domeniu de peste 15 de ani si multe cursuri de perfectionare, oferim consultații personalizate si alegem impreuna look-ul care ti se potriveste in functie de trasaturile tale si de noile tendinte. Te rasfatam cu produse profesionale de cea mai buna calitate si iti oferim sfaturi si recomandari pentru a-ti putea ingriji noul look si acasa, aproape la fel de bine cum il ingrijim noi la salon.


Hair District este un loc in care poti petrece cateva clipe de relaxare, intr-o atmosfera cada si prietenoasa. Clientii nostri sunt prietenii nostri si se simt de fiecare data ca acasa. Ii rasfatam cu cafele calde sau ceaiuri aromate, biscuiti si dulciuri, conversatii placute si neaparat informatii despre zodii.

Sami Dragomir

Director


Sami Dragomir

Fondator Hair District

Andrada Sicherle

Color Specialist

Maria Dragomir

Make-Up Artist

Nail Art Icon
Loc Liber

Specialist Manichiura

Vrei sa lucrezi alaturi de noi?

Cautam pe cineva care sa ne completeze pe partea de manichiura. Esti interesat/a ?

  • Mediu de lucru super-friendly
  • Cafea la discretie
  • Suport si dezvoltare
  • Mai multe informatii la telefon