Preturile pentru serviciile noastre sunt disponibile online in programator!

Tunsori Moderne

Ingrijeste-ti stilul unic si masculin profitand de oferta curenta: tuns, spalat, masaj capilar si styling.


Pachet Tuns Barbati (spalat, tuns, uscat si styling)

Vopsire + Nuantare

Culori senzuale, intense si de lunga durata! Poti alege dintr-o gama variata de paletare culoarea care ti se potriveste. Fie ca alegi sa te decolorezi, sa nuantezi parul sau sa-l decapezi, la noi gasesti serviciile si produsele necesare pentru obtinerea rezultatului dorit.

Coafuri Trendy

Parul nostru este un aceesoriu, este o coroana pe care nu o dam jos niciodata. Coafura spune foarte multe lucruri despre o femeie, este un indiciu despre cum doreste sa fie perceputa in societate…

De aceea este foarte important stilul pe care il adopta, iar un par stralucitor, matasos si o tunsoare potrivita arata grija pentru imaginea proprie si ii scot in evidenta personalitatea.


Machiaje profesionale

Participi la un eveniment special, un spectacol, o ceremonie, o petrecere, o seara in club? Machiajele noastre senzationale reusesc sa evidentieze trasaturile care te individualizeaza, punand accent pe frumusetea ta naturala.Machiaj de seara cu aplicare gene

Cosmetica si Ingrijire

Pielea stralucitoare este simbolul sanatatii si al tineretii. Cosmetica este domeniul cu ajutorul caruia te poti mentine mereu frumoasa, pastrand cat mai mult aspectul tanar si neted al pielii. De la epilat la tratament facial, pielea ta va fi mai hidratata, mai catifelata.


Pensat | Epilat total (brate, picioare, axila si inghinal) |Tratament Facial Clasic | Manichiura clasica | Pedichiura clasica | Manichiura semipermanenta | Pedichiura semipermanenta

Unghii

Servicii profesionale de manichiura, nail-art, intretinere manichiura cu gel, constructie cu gel, manichiura semipermanenta si pedichiura la nivel de arta.

MACHIAJ PENTRU EVENIMENTE

You can highlight a special service here. This can then be bifurcated into smaller steps or parts as done below. Describe it here.


Number 1 Icon
Potrivirea machiajului cu vestimentatia

This is a short description elaborating the service you have mentioned above.

Number 2 Icon
Stabilirea zilei si orei petnru programare

This is a short description elaborating the service you have mentioned above.

Number 3 Icon
Un machiaj profesional inedit

This is a short description elaborating the service you have mentioned above.