Preturile pentru serviciile noastre sunt disponibile online in programator!

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Coafura, culoarea parului, aspectul pielii tale, forma sprancenelor, machiajul, toate vorbesc despre tine si noi suntem nerabdatori sa te punem in valoare. Echipa Hair District este o echipa tanara, dar experimentata care reuseste sa ajute clientii sa-si recapete increderea si stralucirea si ii face sa se simta bine in propria piele.

Cu o experienta in domeniu de peste 15 de ani si multe cursuri de perfectionare, oferim consultații personalizate si alegem impreuna look-ul care ti se potriveste in functie de trasaturile tale si de noile tendinte. Te rasfatam cu produse profesionale de cea mai buna calitate si iti oferim sfaturi si recomandari pentru a-ti putea ingriji noul look si acasa, aproape la fel de bine cum il ingrijim noi la salon.

Hair District este un loc in care poti petrece cateva clipe de relaxare, intr-o atmosfera cada si prietenoasa. Clientii nostri sunt prietenii nostri si se simt de fiecare data ca acasa. Ii rasfatam cu cafele calde sau ceaiuri aromate, biscuiti si dulciuri, conversatii placute si neaparat informatii despre zodii.

Frumusetea ta este misiunea noastra!

ECHIPA NOASTRA

Cristiana

Stilist Portezist Unghii

Andra

Junior Stilist

Sami Dragomir

Director Creativ

Andrada Sicherle

Senior Stilist

Maria Dragomir

Make-Up Artist