Restart your passion

Restart your passion !

Tehnici de tuns simplu de aplicat, pe toate lungimile de par

Culoare si tehnici clasic / contemporane pentru decolorare

Sstructura si densitatea parului, trasaturile fetei, alegerea potrivita a culorii

Comunicare si psihologia clientului

Strategii de promovare si branding

Odată ce practici aceeași meserie zilnic, cum ar fi cea de coafor, există un risc crescut de a ajunge să te confrunți cu monotonia. Clientele tale doresc aceleași tunsori, aceleași culori (cu mici schimbări, eventual), iar acest lucru poate deveni un real pericol pentru a-ți menține pasiunea în viață.


Pentru a putea oferi servicii cu adevărat calitative și unice, trebuie să avem cunoștințele necesare, dobândite prin învățarea a noi tehnici și tendințe, în permanență, pentru a putea evolua constant și a ține pasul cu lumea schimbătoare a frumuseții.


Atât pentru tine, cât și pentru binele clientelor tale, trebuie să fii mereu pregătit să sugerezi și să oferi ceva nou, ceva "trendy", și să te asiguri că ai cunoștințele necesare pentru a putea duce la bun sfârșit, cu o tehnică perfectă, eventualele promisiuni pe care le faci.

O cerere pentru schimbare venită din partea clientului este un eveniment destul de rar, pentru că oamenii, atât noi cât și clienții noștri, ne afundăm într-o stare de obișnuită și confort din care nu este usor să iesi fara putin ajutor.

O sugestie formulată într-un mod prietenos și convingător (subiect abordat în cursul nostru, pentru diverse tipologii de persoane) poate face diferența intre complacere și extaz. Atunci când dobândeșți cunoștințele necesare pentru a transforma clientele tale într-o versiune mai bună a lor, și le poți sugera această schimbare cu încredere și bunavoință, te scoți atât pe tine din monotonie, iți readuci pasiunea la viață, te simți ca un om nou și îmbunătățit, dar cel mai important, aduci o schimbare în viața clientelor tale, o schimbare care poate de multe ori înseamnă mai mult decât un look nou, de la găsirea unui partener de viață întâlnit datorită noului look, la o oportunitate în carieră sau pur și simplu toate lucrurile bune care vin odată cu convingerea că "arăți beton".

De ce ar trebui sa ne alegi pe noi ?

Pe scurt, pentru ca suntem cei mai buni!

Daca tot nu esti convins, iti lasam mai jos 6 motive in plus pentru care are trebui sa urmezi acest curs.

ADAPTABILITATE

Ne adaptam la nivelul de cunostinte al fiecarui cursant care ne trece pragul. Indiferent daca doar ce ai luat foarfecele in mana sau ai deja experienta, garantam ca vei pleca de la noi din salon

un om mai complet.

ETICHETA PROFESIONALA

Se spune că cea mai bună și mai ușoară cale pentru a obține ajutor este să îl dai. Totusi, este la fel de important si a invata sa oferi ajutorul pe care tu il consideri, intr-un mod in care acesta poate fi apreciat si inteles de catre clientii tai.

FLEXIBILITATE

Tehnicile de tuns pe care le parcurgem si pe care le studiem, atat teoretic cat si practic, sunt usor aplicabile fiecarui tip de par. Ne concentram pe tehnicile care iti pun tie, individual si personal, cele mai mari probleme.

PSIHOLOGIA CLIENTULUI

Pentru a te asigura ca reusesti sa iti mentii si sa iti cresti portofoliul clientilor care se intorc mereu la tine, este foarte important sa stii cum sa comunici eficient, cum sa ii intelegi pe acestia si cum sa le oferi exact ceea ce au nevoie.

SUSTINEREA CARIEREI

Odata ce ne treci pragul, devii parte din familia Hair District, iar noi avem mereu grija de familia noastra. Te ajutam sa iti gasesti locul de munca potrivit dupa terminarea cu succes a cursului nostru, intr-un loc in care poti sa te simti tu insuti.

TE INVATAM CUM SA TE PROMOVEZI

Promovarea este un aspect crucial! Daca esti cel mai bun in ceea ce faci, dar nu te vede sau nu te aude nimeni, este o pierdere atat pentru tine cat si pentru potentialii tai clienti, care poate si-ar fi dorit sa auda de tine mai devreme!

Lasa un mesaj si te sunam noi